Дрогирана 21-годишна жена беше задържана от пътен патрул в Сливен. Оказва

...
Дрогирана 21-годишна жена беше задържана от пътен патрул в Сливен. Оказва
Коментари Харесай

Полицията хвана 21-годишна дрогирана с рецидив зад волана

Дрогирана 21-годишна жена беше арестувана от пътен патрул в Сливен. Оказва се, че тя към този момент има настояща присъда за шофиране след приложимост на опиати и по тази причина е арестувана за 72 часа.

При рутинна инспекция в центъра на Сливен към 23 часа нощес служителите на реда стопират автомобил и виждат, че дамата зад кормилото е несъответстваща. Пробите удостоверяват, че тя е под въздействието на опиати. Такива са открити и при последвалия обиск. 

Предстои от прокуратурата в Сливен да изискат непрекъсната мярка задържане под стража. Заради тежките пътни нарушавания в област Сливен има засилени инспекции, съобщи bTV.

" На патрула прави усещане, че лидерката е превъзбудена, с разширени зеници. Пробвана е с техническо средство, демонстрира позитивна проба за амфетамин и метамфетамин, в резултат на което е арестувана. При осъществения обиск в нея е открито и наркотично вещество. През 2020 година тя има сходно нарушение - още веднъж е ръководи същото МПС след приложимост на наркотични субстанции ", заяви комисар Димитър Кикьов, шеф отдел " Охранителна полиция " в МВР-Сливен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР